Handel för nybörjare
 

Följ den här 3-stegs guiden och kom igång idag. Tjäna 60 000 kr i månaden!


Steg 1: Vart börjar jag för att komma igång?
Det första du behöver göra för att komma igång är att registrera dig hos en etablerad mäklare. Här en lista på några av de största och bästa på marknaden, samtliga erbjuder även bonusar vid första insättning. Klicka på namnet för att komma till respektive mäklare (Bonusen utdelas när du väl har signat upp):


Är du osäker på vilken mäklare som är bäst för dig? Läs våra recensioner om respektive mäklare eller öppna ett demokonto och prova på deras plattform. Tveka inte att ställa frågor till deras suppot (som ofta finns tillgängliga 24/7) om du behöver hjälp. Dessa tre mäklare är störst på marknaden och har en stor kundbas, dessa erbjuder fördelaktiva bonusar och det finns även guider att ta del av för att utveckla sitt handlande.

Steg 2: Hur börjar jag handla med olika attribut och trender enligt videon?
Såhär fungerar det. Handel med optioner baseras på att följa trender. En tillgång stiger antingen i värde eller så tappar den i värde, här är tre exempel på hur det kan se ut och hur du kan tjäna pengar på trenden:
  • Du ser i historiken på en tillgång att den ökat i värde och priset är på väg uppåt: Du väljer att köpa
  • Du ser i historiken på en tillgång att den på senare tid har sjunkit i värde och priset är på väg nedåt: Du väljer att sälja
  • Du har identifierat en neutral trend och ser att priset varken stiger eller sjunker: Du avvaktar och inväntar säkare trender

Steg 3: Hur ska jag tänka med insatser?
Ju större insätning du gör desto mer bonus och bättre avkastning har du möjlighet till hos de olika mäklarna. Viktigt att vara medveten om är att du inte kommer vinna varje handel som du deltar i. Det finns ingen i världen som gör det, men om du spelar på ett smart sätt så kommer avkastningen på lång tid vara väldigt hög. Det viktiga är att vinna fler affärer än vad man förlorar. Det finns en investeringsregel som kan vara bra att följa:
Varje handel som du påbörjar bör inte vara på en större investering än 10% av ditt totala kapital.


Erhåll din bonus genom att registrera dig här

 
Mäklare Namn Avkastning Betyg                Registering Recension

24option 89% Review

Banc de Binary 89% Review

BDSwiss

BDSwiss 89% Review

 
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.