24option Recension

24option 89% avkastning

24option grundandes 2010 och har vuxit till en av de största mäklarna utav binära optioner. De erbjuder live-support och har även en hemsida på svenska. Det gör att sidan är väldigt enkel att förstå för att registrera sig, och det finns även demokonto att använda. Just nu erbjuder 24option bonus på upp till 100% om du registrerar dig ifrån binäraoptioneronline.se. 24option har en hög avskastning och erbjuder även videoguider för att hjälpa dig bli en bättre handlare. Under hela november månad erbjuds just nu en bonus på 100.000$ den den handlare som gjort flest trades.

Såhär ser deras handelsplattform ut:
24option erbjuder livesupport och när du omsatt/sätter in en större summa pengar så erjuds även bra bonusnivåer samt träningssessioner med marknadsanalytiker. den här recensionen har vi gjort på grund av att det här är en av dom bättre mäklarna som vi använt. Redan vid första insättning så får du en personlig kontaktperson som hjälper dig för att du ska trivas som kund hos 24option. Med denne kan du även diskutera taktiker och förhandla bonusar. Klicka här för att komma till registreringen på svenska!

Det finns en kundstjänst att chatta med 24/7 och den visade sig fungera väldigt bra. Hjälpen var proffesionell och korrekt. Det går smidigt att öppna ett demokonto för att prova på att handla med spelpengar, vilket underlättar om man är lite ny inom området eller bara vill känna på plattformen. 24option har även en separat mobil-plattform vilket gör att det går att handla med binära optioner på resande fot eller från soffan med hjälp av en mobiltelefon eller tablet. Ju mer pengar som du väljer att sätta in desto större bonusar finns att inkassera och du får även bättre avkastning vilket är något att tipsa om. Vi valde att gå in med mycket pengar i första instättning för att kunna förhandla bra bonusar med vår kontaktperson

Vissa recensioner säger att 24option lämpar sig bättre för mer erfarna handlare än för nybörjare på grund av deras lägsta nivå på $24 vid en handlingssession. Men det här tycker vi ändå vägs upp av den support som finns och de bonussystem som tillämpas, den övre gränsen ligger på så högt som $15,000 vilket är ovanligt. Här är några av de anledningar som vi tycker är avgörande för att välja 24option:
  • Höga signup bonusar
  • Hög avkastning
  • Personlig service pch egen kontaktperson redan vid första insättningen
  • Svenska och Engelska som språk
  • Lätt och användarvänlig plattform - ingen installation krävs
  • En av de största på marknaden och reglerade enligt skandinavisk standard
  • Mobil plattform som möjligör handel i telefon och tablet
  • VIP-system som premierar höga insättningar med bra bonusar och hög avkastning som följd

Om du öppnar konto här så erbjuds just nu bra bonusar!
 
24option 89% avkastning
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.