Banc de Binary Recension

Banc de Binary 88% avkastning

Banc de Binary grundandes 2008 och är en utav dem största mäklarna på marknaden inom handel med binära optioner. Det är en pålitlig aktör som är reglerade av finansinspektionen. Minsta handelsbeloppet är på bara 1$ och sträcker sig ända upp till 8.000$. Förutom en extremt smidig plattform för datorer så har banc de binary även en gratis APP, vilket gör det möjligt att handla via mobiltelefon och tablet utan några bekymmer. Banc de binary har ett stort demokonto vilket gör det möjligt att testa plattformen väl innan man börja handla med sina optioner. Banc de Binary erbjuder 100% bonus om du öppnar konto via binäraoptioneronline. 

Sidan har ingen svensk support i dagsläget med det går att få hjälp på engelska och 7 andra språk. Det erbjuds livechatt dygnet runt och det går även att ringa eller mejla in supportärenden. Plattformen är väldigt användarvänlig och det finns många olika handelsvaror såsom:
 •  Aktier (ex. Apple, Coca Cola, Louis Vitton)
 •  Valuta och Forex (ex. EUR/USD, EUR/JPY)
 •  Råvaror (ex. Guld, socker, vete)
 •  Index (S&P 500, DOW, NASDAQ)

​Banc de binary har idag över 250.00 handlare fördelat på fler än 80 länder. Det här gör dem till en av de största mäklarna i branschen. 2013 vann bancdebinary pris för årets bästa tradinplattform vilket styks upp av känslan när man använder den. 2012 blev banc de binary utsedda till att ha den bästa kundsupporten inom handel med binära optioner och samma år fick dom pris för bästa mäklaren på marknaden. Det här är bara ett urval av alla priser som banc de binary har mottagit sedan de grundades. 

Vad tycker kunderna?

Som tidigare nämnts så har banc de binary många kunder utspridda i många länder. Här är vad några av deras kunder har sagt:

"Jag måste ha provat fler än 10 mäklare vid det här laget och nu har jag fastnat för den här. Banc de Binary spelar i en helt egen liga när man jämför mäklare mot varandra. Det här kan jag bara påpeka på grund av alla pengar som jag faktiskt tjänar. Det finns inga dolda avgifer och bemötandet är utomordentligt, det finns även många andra hederliga handlare som utvecklar sin trading här.
-Scott durbin
 
"Banc de binary får 10 av 10 poäng av mig. De har talangfulla hanterare, utmärkt kundservice med ett dygnet runt tradingsystem. De behandlar dig med full respekt och är väldigt hjälpsamma, ärligt talat vet jag inte vad mer jag skulle vilja leta efter"
-Gregory bonds

Det här är bara ett utdrag av alla de positiva kommenterar som haglar över Banc de Binary, är dom verkligen så bra som folk säger? Vi är faktiskt beredda att hålla med. Här är de främsta anledningarna som gör att vi valt att rekommendera Banc de Binary:

 • Stor signup bonus.
 • Upp till 500% avkastning på vinster.
 • Upp till 15% försäkring vid förlust.
 • Reglare av finsinspektionen
 • Banc de Binary har vunnit flertal priser både som bästa mäklare och för sin utmärkande kundservice.
Banc de Binary 88% avkastning
 • Topp ↑
 • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.