Grand Option Recension

Grand Option 87% avkastning
 
  • Snabb och enkel plattform
  • Användarvänlig med många hjälp-funktioner
  • Låga krav på insättning och handelssumma per trade
  • Bra avkastning på pengarna
  • Reglerad och ägs av en stor aktör på marknaden som funnits länge
  • Bra bonussystem och erbjudanden
Såhär ser startsidan ut:
 

 

Grand option är relativt ny på marknaden och är grundat av mäklaren 24option. Det som skiljer 24option ifrån grand option är främst att grand option är skapat för att låta mäklare spela för mindre summor men samtidigt behålla en proffesionell plattform. Minsta insättning är på $100 och det minsta som man kan handla binära optioner för är €25. Det gör grand option till ett bra val för den som inte vill spendera några större summor på att handla med binära optioner.

Inte fullt lika utvecklad som 24options men det finns en del saker som är positivt med denna sida också. Dels är den relativt avskalad och lätt att signa upp sig på. Grand option är även dom reglerade på marknaden vilket är en trygghet. Plattformen är väldigt lättnavigerad och det finns mycket information för den som inte är så erfaren. Det finns många tillgångar att använda till sin trading och eftersom kravet på insats och vilken summa man vill handla för inte är så hög så finns det goda möjligheter för nybörjare att prova sin tur i nya segment.

För att komma till deras hemsida och läsa mer samt kunna öppna ett konto och få 100% bonus på insättningen så använd den här länken:
100%bonus via binäraoptioneronline

Grand option är en mäklare som står för enkelhet och som underlättar för nybörjare, plattformen har många funktioner och erbjuder många guider och hjälpfunktioner så att en mindre erfaren handlare snabbt kan bli bättre. Grand option erbjuder insättningsbonusar vilket är förelaktigt och avkastningen är relativt hög för att vara en mäklare som riktar in sig på mindre erfarna handlare. Det går även att öppna ett konto och handla med så kallade "risc free trades" vilket innebär att man inte handlar för riktiga pengar utan enbart för låtsaspengar. Det är till för att man ska kunna lära sig plattformen och förstå hur handerl med binära optioner fungerar.

De flesta som handlar på den här plattformen och som även har provat på andra plattformar säger att den här är den mest användarvänliga för nybörjare som dom har hittat och använder.


Använd vår "öppna konto" knapp och få bonus när du gör din första instättning! Det går även att öppna ett demokonto för att prova på hur det fungerar!
Grand Option 87% avkastning
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.